Domů, pane Berka domů - HOMEJouda

 

Schůze krizového štábu Pražské buňky, tankové pivo a grilované koleno

 

V listopadu 2015 se dohodl výbor Pražské buňky, že je nutné uskutečnit operativní schůzku
a vyřešit novou celosvětovou situaci globálního oteplování a jeho vliv na žízeň obyvatelstva.
Sesedli jsme se tedy u tankového Na Hradčanské. Protože krizový štáb je již mírně dementní
( nedivte se, v součtu je členům již téměř 260 let ), byli přizváni i hosté, aby vše dosvědčili.

Na této unikátní operativní tajné schůzce jsem řešili :

1. Globální oteplování na planetě

2. Trvalé sucho v ústech obyvatelstva

3. Žízeň a zase žízeň

4. Zdravé potraviny a doplňky stravy pro stařešiny

5. Nezdravé potraviny a alkoholické nápoje

6. Nedostatek pitné vody v restauracích

7. Nemorálně vysoké důchody a možnosti jejich snížení

 

A jak krizový štáb projednával jednotlivé body :

Seznámení se s hosty
Seznámení se s hosty

Návrh programu jednání
Návrh programu jednání

Jednání krizového štábu proběhlo v přátelském duchu
Jednání krizového štábu

Výhrady měl jen zapisovatel pan Borowitz.
V mládí prý neměl peníze na zakoupení sportovní tašky Botas.
Tak jsme udělali sbírku a jednu jsme mu zakoupili.
Sportovní taška Botas

Pan Borowitz byl velmi šťastný a koupil nám večeři. Sám si dal jen dietní porci.
Dieta

Stejně mu bylo těžko od žaludku. Maso prý nebylo dovařené, nebyla to zdravá potravina.
Nezdravá potravina

A tak jsme v krizovém štábu kvůli blivnosti zapisovatele moc bodů neprobrali.
Pan Luboš Sholz tedy navrhl, že musíme schůzku výboru zopakovat mezi svátkamimimi.

A jak vypadá zdravá strava, najdete ZDE a ZDE

 

nahoru

Kam dál ?

Zpět na začátek  Návštěvní kniha

 

 

Upoutávka - Ručně modelovaná keramika Blanka


 

Ukázka z díla

 

Kontakt na autora stránek ( opiště text ) - jv@aktualita.cz

Jouda