Domů, pane Berka domů - HOMEJouda

 

Přípravný výbor před sjezdem III.A

 

se konal ve čtvrtek 12.května od 18.00 hodin v restauraci Na Hradčanské, Praha 6

Oslabený výbor Pražské buňky byl nucen přijmout nové členy.
Zbývající tři stálí členové výboru totiž přiznali senilitu v pokročilém stádiu, čtvrtý neuvolněný občasný člen senilitu popírá,
avšak zasedání výboru se účastní jen sporadicky, protože si nevzpomíná na dohodnutá místa jednání.
Tak byla do výboru zařazena mladá krev.

Před vlastním jednáním, jsme si připili minerálkou, pak jsme si zapěli  internacionálu. Kdo naznal text, zakrýval si ústa chlebem.

Lihoviny vedou nazpět

Jednání probíhalo v přátelském duchu a doplánovali jsme všechny detaily související se srazem bývalé třídy III.A SVVŠ,
který se bude konat 28.5.2016 Mladé Boleslavi.

Jednání probíhalo v přátelském duchu

Když jsme dojedli grilované kouleno, mnozí jsme se rozhlíželi, zda na blízku není traumatologické lůžko.

Dojedli marinivané žebírko

Dojedli grilované kouleno

Na naši novou fotografku jsme se zpočátku nedívali s důvěrou. Fotoaparát držela obráceně.

Na naši novou fotografku jsme se zpočátku nedívali s důvěrou.

Byl to však úmysl, abychom se rozesmáli.

Byl to však úmysl, abychom se rozesmáli.

V televizi už běžel večerníček a tak jsme se zpěvem jednání výboru ukončili.

V televizi už běžel večerníček

Naskýtá se otázka, proč se zasedání konají právě v restauraci Na Hradčanské.
Je to prosté. Mají zde neskonale dobrá dietní jídla s 0,0 kaloriemi. A zajímavé pořady v televizi.

Zajímavé pořady v televizi

Dietní grilované kolínko, kůžička chrupavá a krásně propečená.

Dietní grilované kolínko

I marinovaná žebírka stojí za hřích.

I marinovaná žebírka stojí za hřích.

A ještě točí vynikající tankovou plzínku.

nahoru

 

Kam dál ?

Zpět na začátek  Návštěvní kniha

 

Upoutávka - Ručně modelovaná keramika Blanka


 

Ukázka z díla

 

Kontakt na autora stránek ( opiště text ) - jv@aktualita.cz

Jouda